Berg Blesi fra Hov

Berger ble født her på Hov i 2000. Pappan hans er shetlandsponnien Gibson som står her og mamman er en nordlandshest som heter Bergfru. Hun sto her før, men trivdes ikke som skolehest.

Berger er morsom ponni med mye liv og sprell i beina. Han oppfører seg for det meste veldig bra på rideskolen, men han er absolutt i stand til å gi rytteren sin litt utfordringer. Han har en del "faste" ryttere som ikke lar seg skremme av litt hopp og sprett og da kan han gå kjempefint. Han liker fart og spenning. På tur vil han gjerne fort frem og du må ha god erfaring hvis du skal klare å takle hans glade krumsping i skogen

Berger har desverre hatt mye problemer med vondt i magen og det har flere ganger stått om livet. Vi krysser fingre, armer og ben for at han skal holde seg frisk og rask for all framtid. Vi kan nok bli irriterte og lei av alle hans påfunn til tider, men når han er syk så er det eneste vi ønsker oss nettopp det at han igjen skal få komme seg på bena og rampe mer!

leah 01.12.2019 12:50

savner blesi

| Svar

Nyeste kommentarer

19.04 | 15:48

Fantastiske bilder - glimrende. Du bør være ettertraktet av ethvert friluftsmagasin. Send noen av verkene dine til VI Menn - og de fleste blader.

18.11 | 21:13

Favoritt hesten min

20.08 | 07:20

Hei!
Du kan avtale ridning på mob 48051021 eller epost : sisteinm@online.no
mvh Siw

19.08 | 14:47

Hei Siw. Hvordan er det og komme på helgene for og ri? Vh Camilla