Hestedilla - hest etter skoletid

Hestedilla hest etter skoletid

Vi tilbyr opplæring i hest, hestestell og ridning etter skoletid på onsdager. Kurset går 1 gang pr. uke. Varighet 10 uker. 

 Vi møter barna på skolen og derfra drar vi til rideskolen. På rideskolen får de litt mat og drikke før vi setter i gang i stallen. Barna vil få være med på å hente hester, legge på grimer, leie, stelle, gjøre rent m.m og selvfølgelig ri. Vi legger inn litt teori (tilpasset barn) hver gang og avslutter hvert kurs med teoretiske og praktiske oppgaver av det vi har vært igjennom. Barna vil få et kursbevis etter endt kurs.

Fokuset vil hele tiden være på sikkerhet og trygg omgang med hestene. Hester er store dyr som er styrt av instinkter og derfor er kunnskap det viktigste redskapet vi har for å trygge omgangen med disse flotte dyrene.

Barna hentes på Hov rideskole kl 1630.

De trenger ikke noe spesielt utstyr, sikkerhetsvest og hjelm får de låne her.

Pris kr. 2800,- for 10 dager (inkl. reise, mat og drikke) OBS! Gjelder ved henting kl. 1630

 

Hov rideskole ligger idyllisk til i enden av Hovsveien med flott natur og mange fine ridestier rett utenfor døra. Vi startet opp i 1999. På gården har vi snille islandshester og shetlandsponnier som er rolige og vant med barn. I tillegg bor det en hund, katter og høner her. 

Nyeste kommentarer

19.04 | 15:48

Fantastiske bilder - glimrende. Du bør være ettertraktet av ethvert friluftsmagasin. Send noen av verkene dine til VI Menn - og de fleste blader.

18.11 | 21:13

Favoritt hesten min

20.08 | 07:20

Hei!
Du kan avtale ridning på mob 48051021 eller epost : sisteinm@online.no
mvh Siw

19.08 | 14:47

Hei Siw. Hvordan er det og komme på helgene for og ri? Vh Camilla